Värdera bostad på Kungsholmen – bostadsrätt, lägenhet

Värdera din bostadsrätt på Kungsholmen

För att värdera en bostad i centrala Stockholm på ett korrekt sätt behövs en dagsfärsk inblick i bostadsmarknaden. Standard, storlek och läge är en del av de faktorer man tar in när man kalkylerar värdet på en lägenhet. Det är essentiellt att även ta hänsyn till utbud och efterfrågan. De senaste åren har det hänt mycket på bostadsmarknaden då många ändrat sina arbets- och livsvanor. Vi använder moderna värderingsverktyg och tar i beräkning allt som kan tänkas vara relevant innan vi ger ett slutgiltigt besked om bostadens värde.

Boka fri värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Vi hittar rätt utgångspris

Det är viktigt att ha ett bra och ärligt utgångspris att förhålla sig till. Vi vill locka spekulanter men också behålla de som verkligen kan tänka sig en ny bostad till budgivningen. I samband med värderingen ger vi dig ett förslag på försäljningsupplägg, tidsplan samt offert på mäklararvode. Kontakta oss idag för att boka en värdering av din lägenhet eller bostad!


mäklare kungsholmen sälja bostad

Berätta historien om din lägenhet

Vi har ett brinnande intresse för fastigheter och är själva relativt bevandrade i vad de olika husen Stockholms innerstad har för historia, men vi vill såklart veta allt om din lägenhet och fastigheten som den ligger i. Standard och storlek brukar man kunna se med blotta ögat men du kan berätta för oss om allt det där som man kanske inte lägger märke till först och som gör bostaden unik. Hur kom det sig att du flyttade dit en gång i tiden?

När vi värderat lägenheten och du bestämt dig för att sälja så kommer vi sammanställa all relevant information vi fått från dig och bostadsrättsföreningen. Ritningar, bostadsrättsföreningens möjliga planer och dylikt sammanfattas inför bostadsannonsen och visning av lägenheten.

Trygga bostadsaffärer med vår hjälp

Hos oss kan du räkna med att vara i fokus från det att du kontaktar oss för värdering tills dess att tillträdet ägt rum och nycklarna är överlämnade. Engagemang, värme, erfarenhet och trygghet är våra ledord som vi har med oss dagligen i vårt arbete med bostadsförmedling.

Vi är ett stabilt stöd genom hela processen och håller ordning på juridik och de olika moment som en bostadsförsäljning innebär. I vår erfarenhet är noggranna förberedelser vägen till en smidig och bra affär.

Tillsammans med dig så skräddarsyr vi din lägenhetsförsäljning så att du känner dig delaktig och bekväm med processen. För oss är det viktigt att du är välinformerad om hur affären utvecklar sig. Vi erbjuder en tydlig och kontinuerlig kommunikation där du alltid blir underrättad om bud eller annan relevant information gällande din bostadsförsäljning.

Hitta en ny bostad med vår hjälp

Om du är på jakt efter en ny bostad eller lägenhet i samband med din försäljning så hjälper vi gärna dig hitta ditt nya hem. Vi har ett brett kontaktnät och träffar dagligen åtskilliga personer som vill sälja sina bostadsrätter. Det finns flera vackra lägenheter på Kungsholmen och i centrala Stockholm som behöver nya ägare och det dyker upp nya objekt hela tiden. Du kan anmäla dig till vårt spekulantregister för att automatiskt bli matchad med en lägenheter som passar dina önskemål och behov. Kontakta oss så hittar vi ditt nya drömhem tillsammans!

Boka värdering idag!