Om oss

Välkommen till en personlig mäklarbyrå

Karlsson & Uddare Fastighetsmäklare består av mäklare med lång erfarenhet och ett brett kontaktnät i hela Stockholm. Här hittar du kunniga och engagerade mäklare som kan Kungsholmen och Stockholms innerstad. Vi kan erbjuda dig hjälp med din bostadsaffär och åtar oss allt från mindre lägenheter till stora våningar. Personliga möten och vänlig service kan du vänta dig i kontakten med oss. Hör av dig om du behöver en omsorgsfull mäklare som guidar dig genom en framgångsrik bostadsaffär.

om mäklare på kungsholmen

Vi ger allt i varje bostadsaffär

Allt sedan våra första år i mäklarbranschen har vi hållit fast vid tron att varje bostadsaffär förtjänar den omsorg och det engagemang som krävs för att skapa trygghet och tillfredsställelse hos våra kunder.

Vår verksamhet präglas av enastående kvalitet och flexibilitet, med ett mäklarteam som är ödmjuka, passionerade och välinformerade. Vi placerar kunden i centrum av allt vi gör och skräddarsyr våra tjänster utifrån era unika behov och önskemål.

Etablerade på lokal nivå

En central del av vår strategi är att etablera närvaro genom lokala kontor i områden som vi är väl förtrogna med. Genom att fördjupa vår kunskap om de områden vi verkar i kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och bygga det förtroende som leder till lyckade bostadsaffärer, där säljare når rätt pris för sina hem och köpare hittar sina drömbostäder. Många av våra uppdrag kommer till oss genom rekommendationer från tidigare nöjda kunder.

Vår vision är att erbjuda en mäklartjänst präglad av exceptionell kvalitet och flexibilitet, med mäklare som är engagerade, välinformerade och ödmjuka. Vårt team består av erfarna, engagerade och kunniga mäklare. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och siktar på att ha de mest tillfredsställda kunderna inom mäklarbranschen på Kungsholmen.

Rutinerade mäklare med känsla för detaljer

Att sälja och köpa bostad kan vara den största och viktigaste affären du gör i ditt liv. Vi förstår om det kan kännas nervöst inför en stundande flytt. Många gånger föranleds affären av en annan stor förändring som ett nytt jobb eller ändrade familjeförhållanden. Det kan vara mycket annat runt bostadsaffären som kräver din tid och uppmärksamhet. Du kan lita på att vi tar rollen som projektledare och finns tillgängliga för dig. Vi hanterar hela affären och håller i de juridiska delarna samt kommunikationen mellan alla parter. Vi tror att noggranna förberedelser, engagemang och lyhördhet är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Varje dag träffar vi människor som är mitt uppe i köp eller försäljning av bostäder och vi är vana att hantera och lösa alla de situationer som kan dyka upp i samband med det. Du kan luta dig mot oss i alla lägen! 

Kungsholmen – en underbar del av Stockholms innerstad

Här finns allt det bästa med Stockholm! Kungsholmen sprudlar av liv. Detta är en stadsdel som vi verkligen känner för och tycker om! Längs gatorna trängs caféer, restauranger och butiker. Stadsdelen Kungsholmen erbjuder storstadspuls på riktigt.

På ön Kungsholmen finns hus från många olika epoker, här finns sekelskiftesvåningar, funkishus och helt nybyggda fastigheter. Om du känner för att njuta av naturen har du Rålambshovsparken alldeles inpå knuten. Kungsholmen erbjuder ett av Stockholms absolut bästa läge. Skulle du mot förmodan vilja ta dig någon annanstans i stan så är resten av city på cykelavstånd.

Vad du än är ute efter för bostad på Kungsholmen så lovar vi att göra vårt yttersta för att du skall hitta ditt drömhem!

Engagerade och erfarna mäklare för din bostadsaffär!