Om oss

Våra mäklare

ANITA EK

Fastighetsmäklare

E-post: [email protected] 

Telefon: 070-730 26 35

Anita inledde sin karriär som mäklare på Lagerlings Fastighetsmäkleri, där hon arbetade framgångsrikt i 15 år. Därefter följde två år på Per Jansson Fastighetsförmedling innan det var dags att starta något eget. För Anita står alltid det personliga mötet med kunden i centrum. Värme, trygghet, engagemang och kunnande är Anitas ledstjärnor. 

Anitas karriär, innan hon valde att satsa på mäklaryrket, har varit fylld av vitt skilda jobb och uppdrag som alltid haft en sak gemensamt: mötet med människor. I Ek & Co:s lokaler finns mycket av Anitas tidigare arbetsliv närvarande – detta i form av kreativa samarbeten med designers, fotografer och konstnärer. ”Det går hand i hand med bostäder. Vi sitter på en fantastisk adress, och vill gärna möjliggöra att lokalen blir ännu mer levande.”

THOMAS BERGSTEDT

Fastighetsmäklare

E-post: [email protected]

Telefon: 076-611 22 30

Thomas har tidigare arbetat som mäklare på Siv Kraft Mäklarbyrå, Karlsson & Uddare och Wrede Fastighetsmäkleri.

Mäklarkarriären inleddes 2007 och Thomas har idag stor kunskap och en gedigen och bred erfarenhet som mäklare av våningar, hus och nyproduktioner. Thomas engagemang, stora trygghet och förmåga att arbeta in i det sista har gett många nöjda kunder på Kungsholmen och övriga Stockholm. Utöver mäkleri har Thomas även ett stort intresse för design, inredning och formgivning, något som visat sig i ett antal privata renoveringsprojekt genom åren.

CALLE DEGERFORS

Fastighetsmäklare

E-post: [email protected]

Telefon: 070-895 34 80

Calle har arbetat som mäklare sedan 2018 med både lägenheter och nyproduktioner. Han började sin karriär som mäklarassistent 2007 och drivs av att erbjuda nöjda kunder service, engagemang grundat i stor kunskap. Calle har ett stort intresse för inredning och antikviteter och är en mästare på att organisera allt och alla runt omkring sig.


Omdömen och betyg

Nöjda säljare om Anita:

"Anita var magisk, tredje lägenheten jag har sålt och helt klart bästa mäklaren jag har haft. Hon slog rekord i föreningen och var fantastisk på att kommunicera och ge råd. Man kände sig lugn och omhändertagen. Hon såg till att jag med två små barn inte behövde göra så mkt, utan hon tog hand om allt! Hon anpassar allt till dig! Inget löpande bandtaktik här:)"

Igeldammsgatan 22A


"Anita hjälpte oss med försäljningen av vår lägenhet och är utan tvivel den bästa mäklaren i Stockholm! Det märks att hon genuint älskar sitt jobb då det lyser genom i allt hon gör, hon är extremt engagerad, professionell och otroligt hjälpsam samt har en härlig och ödmjuk personlighet. Försäljningsresultatet överträffade våra förväntningar och vi kan starkt rekommendera Anita!"

Dalagatan 70, 3tr


"Jag gjorde en ordentlig utvärdering av ett antal mäklare och Anita stod verkligen ut från mängden. Det kunde inte ha blivit bättre och mina högt ställda förväntningar som jag fick vid utvärderingen, infriades till fullo.

Anita har en härlig entusiasm och tillsammans med hennes höga krav på korrekt och noggrann informationsgivning till samtliga inblandade säkerställer att alla parter blir nöjda.

Jag rekommenderar henne varmt och uppmanar dig som söker en mäklare att kontakta Anita. Du kommer inte att bli besviken!"

Valhallavägen 134


"Jag rekommenderar varmt att anlita Ek&Co. Anita är i särklass den bästa mäklaren jag mött. Försäljningen gick väldigt fort, efter en väl genomförd budgivning med mycket gott resultat och utan krångel. Vi har tidigare sålt både villor och bostadsrätt och aldrig varit så nöjda som nu. Jag kontaktade 5 mäklare och Ek&Co bedömde jag som den som passade oss bäst. Det visade sig också vara helt rätt beslut då Anita har varit mycket professionell och noggrann med stor kompetens. Att Anita är mycket väl förberedd och har stor kunskap om marknaden kändes tryggt. Anita har en härligt positiv utstrålning som känns väldigt och äkta. Anita är mycket lösningsorienterad och otroligt snabb att återkoppla och hålla mig informerad. Anita har varit mycket flexibel och tillmötesgående för både mig och spekulanter. Anita har hållit samma höga professionella nivå från vårt första möte till kontraktet skrevs.
10 av10."

Blanchegatan 18


"Anita Ek är proffsig, in lyssnande och oerhört kompetent. Jag rekommenderar henne å det varmaste."

Dalagatan 70, 2tr


"I have bought and sold 18 properties during my 20 years in Sweden and Anita Ek is the the best all-round Fastighetsmaklare of them all. She really did "take care of everything". No pressure, no stress, I did not even have to leave London! She liaised with the outgoing tenants, checked the cleaning, arranged styling and sold the property from a pre-viewing. She even arranged the removal company for the move-out. Best of all though? She really is totally on the clients side when it comes to the deal."

Dalagatan 70, 4tr


"Anita är fantastiskt tillmötesgående, kunnig, hjälpsam och lyhörd för våra behov. Alltid glad och trevlig. Hon inte bara hjälpte oss att sälja, hon hjälpte oss även framåt till vårt nya. Jag rekommenderar henne varmt. "

Karlavägen 53


"Vi är mycket nöjda med Anitas insats som mäklare. Kan varmt rekommendera henne!"

Munkbrogatan 8


"Engagerad, lätt att samarbeta med, positiv. Skötte hela processen smidigt."

Frejgatan 45


"Lyhörd och tillmötesgående. Rutinerad, lugn och flexibel.
Kan absolut rekommendera Anita Ek som mäklare!"

Styrmansgatan 57


"Jag är väldigt nöjd med att ha anlitat Anita som mäklare. Hon var kompetent, noggrann och lyhörd genom hela processen. Hon har också en hög social kompetens och är en mycket varm och trevlig person. Jag kan varmt rekommendera henne!"

Sibyllegatan 51


"Vi kunde inte var mer nöjda med någonting; Anita är professionell, påläst, driftig, taktisk, erfaren, charmerande och dessutom med en social och empatisk förmåga som gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Även försäljningsresultatet överträffade våra förväntningar. Vi är otroligt nöjda och rekommenderar Anita varmt! "

Sandelsgatan 30


"Från första stund kände jag mig väldigt trygg med Anita som min mäklare. Hon ger alltid det där lilla extra vilket gör att man känner sig väldigt omhändertagen och jag supernöjd med den service hon ger. Anita uppdaterar snabbt och regelbundet och hon är otroligt lösningsorienterad. Inget är ett problem när man pratar med Anita! Trots att jag la mig sjuk under försäljningsprocessen så hade alltid Anita plan B direkt till hands vilket gjorde att försäljningen gick väldigt smidigt. Trygghet, tydlighet och familjär känsla får man med Anita som mäklare och jag kommer definitivt anlita henne när det blir dags att sälja nästa gång :) "

Tavastgatan 43


"Anita är rutinerad och proffsig. Hon arbetar systematiskt med hög energinivå."

Skeppargatan 20B


"Mäklaren hade action plan redan innan visning beroende av utgång av den. Väl förbered och kunnig."

Kommendörsgatan 24


"Jag har sålt och köpt många fastigheter men aldrig mött en så proffsig mäklare som Anita Ek när hon sålde min våning på Östermalm - hennes djupa kännedom om marknaden, engagemang för att sätta sig in i och lyfta fram våningens unikatet, korrekthet i varenda detalj var mycket imponerande. Hon var enormt påläst om tidigare försäljningar i området, "mitt" hus, pågående andra försäljningar på en detaljnivå jag aldrig upplevt tidigare.

Anita var totalt flexibel och mötte varje eventuell köpare när det passade dem - med stort engagemang för att förstå deras behov och situation.

Jag är mycket nöjd med försäljningen och kunde inte blivit representerad bättre. Rekommenderar varmt Anita Ek! "

Eriksbergsgatan 13


"Min upplevelse av att jobba med Anita på Ek Fastighetsförmedling & Co ger jag absolut högsta betyg. Anita är engagerad, lyhörd, driven, trygg och mycket kunnig. En mäklare jag lätt skulle rekommendera. Definitivt 5 av 5 möjliga!"

Skeppargatan 39A


"Har inget annat än lovord att säga om Anita! Från första stund gör hon ett professionellt, varmt och kunnigt intryck. Hon besitter lång branschkunskap och har en fingertoppskänsla i hela ledet av en försäljning, från punkt A till Ö. Jag är mer än nöjd med kommunikation, annonsering, fotografering, utförande av prospekt, avtal, signering och allt som hör till vid en sådan viktig affär som att sälja sin bostad. Det fanns under hela vägen en tät kontakt och en vilja att allt ska vara korrekt och att båda parter ska lämna affären nöjda och trygga. En tätt dialog och kontinuerlig, personlig kontakt under säljprocessen har gjort affären smidig och enkel. Du kommer inte att hitta en mer driven, hängiven, dedikerad och personlig mäklare än Anita Ek. Jag kommer definitivt anlita Anita vid framtida försäljningar och rekommenderar henne som varmast! / Ellinor "

Maria Prästgårdsgata 1A


"Jag befann mig på visning som Lagerlings representerade. Hoppfullt frågade jag om mäklaren kunde sälja min lägenhet på Södermalm o fick till svars att de enbart säljer på Östermalm. Samtidigt rekommenderade Rickard en mäklare som han själv skulle anlita om han skulle sälja sin egna bostad, mäklare var just Anita Ek, tack för tipset Richard o tack Anita för försäljningen."

Hökens gata 9


"Anitta Ek är verkligen mycket erfaren och noga med avtalsjuridiken. Hon är också noga med att under säljprocessen informera säljaren om utvecklingen och eventuella ”kniviga frågor”. Vi är mycket nöjda med hennes arbete, och rekommenderar henne varmt."

Lützengatan 12


"Anita är en professionell mäklare, tydlig, kunnig och lämnar inget åt slumpen. Otroligt fin presentation av lägenheten både på nätet och som folder. Ger trygghet åt både säljare och köpare. Kan varmt rekommendera henne!"

Sibyllegatan 26


"Anita Ek måste vara Stockholms bästa mäklare. Jag har ALDRIG tidigare varit så nöjd. Hon gick above and beyond och var alltid lösningsorienterad, can-do attitude, allt går att lösa etc. Dessutom smart, alltid tillgänglig, proffsig, strategisk - i kombination med att vara lättsam och rolig att arbeta med. Smart, seriös, kunnig, oerhört service-minded. Bara bra saker att saga om Anita. "

Grev Turegatan 54A


Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett. 4.9 / 5

Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor. 4.9 / 5

Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på. 4.9 / 5

Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad. 4.9 / 5

Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent. 4.9 / 5

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
57 av 58 säljare

Anita satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 59 säljare

Jag var nöjd med bostadsannonsen
60 av 61 säljare

Anita var tydlig och höll mig uppdaterad
61 av 61 säljare


Välkommen till en personlig fastighetsförmedling

Ek & Co är en fastighetsförmedling med mycket erfarenhet och ett brett kontaktnät. Här hittar du kunniga och engagerade mäklare som kan Kungsholmen och Stockholms innerstad. Vi kan erbjuda dig hjälp med din bostadsaffär och åtar oss allt från mindre våningar till stora lägenheter. Personliga möten och vänlig service kan du vänta dig i kontakten med oss. Hör av dig om du behöver en omsorgsfull mäklare som guidar dig till en framgångsrik bostadsaffär.

om mäklare på kungsholmen, lägenhet i bra skick

Rutinerade mäklare med känsla för detaljer

Att sälja och köpa bostad kan vara den största och viktigaste affären du gör i ditt liv. Vi förstår om det kan kännas nervöst inför en stundande flytt. Många gånger föranleds affären av en annan stor förändring som ett nytt jobb eller ändrade familjeförhållanden. Det kan vara mycket annat runt bostadsaffären som kräver din tid och uppmärksamhet. Du kan lita på att vi finns tillgängliga för dig och håller i de juridiska delarna samt kommunikationen mellan säljare och spekulanter. Vi tror att noggranna förberedelser, engagemang och lyhördhet är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Varje dag träffar vi människor som är mitt uppe i köp eller försäljning av bostadsrätter och vi är vana att hantera och lösa alla de situationer som kan dyka upp i samband med det. Du kan luta dig mot oss i alla lägen!

Kungsholmen - En underbar del av Stockholms innerstad

Här finns allt det bästa med Stockholm! Kungsholmen sprudlar av liv. Detta är en stadsdel som vi verkligen känner för och tycker om! Längs gatorna trängs caféer, restauranger och butiker. Stadsdelen Kungsholmen erbjuder storstadspuls på riktigt.

De många vackra och äldre husen sänker karaktär och skönhet åt klassiska gator. På ön Kungsholmen finns hus från många olika epoker, här finns sekelskiftesvåningar, funkishus och helt nybyggda fastigheter såsom “Basaren”. Om du känner för att njuta av naturen har du Rålambshovsparken alldeles inpå knuten. Kungsholmen erbjuder ett av Stockholms absolut bästa läge. Skulle du mot förmodan vilja ta dig någon annanstans i stan så är resten av city på cykelavstånd.

Vart du än är ute efter för bostad på Kungsholmen så lovar vi att göra vårt yttersta för att du skall hitta ditt drömhem!

Engagerade och erfarna mäklare för din bostadsaffär!