Om oss

Våra mäklare

Välkommen till en personlig fastighetsförmedling

Vi är en fastighetsförmedling med mycket erfarenhet och ett brett kontaktnät. Här hittar du kunniga och engagerade mäklare som kan Kungsholmen och Stockholms innerstad. Vi kan erbjuda dig hjälp med din bostadsaffär och åtar oss allt från mindre våningar till stora lägenheter. Personliga möten och vänlig service kan du vänta dig i kontakten med oss. Hör av dig om du behöver en omsorgsfull mäklare som guidar dig till en framgångsrik bostadsaffär.

om mäklare på kungsholmen, lägenhet i bra skick

Rutinerade mäklare med känsla för detaljer

Att sälja och köpa bostad kan vara den största och viktigaste affären du gör i ditt liv. Vi förstår om det kan kännas nervöst inför en stundande flytt. Många gånger föranleds affären av en annan stor förändring som ett nytt jobb eller ändrade familjeförhållanden. Det kan vara mycket annat runt bostadsaffären som kräver din tid och uppmärksamhet. Du kan lita på att vi finns tillgängliga för dig och håller i de juridiska delarna samt kommunikationen mellan säljare och spekulanter. Vi tror att noggranna förberedelser, engagemang och lyhördhet är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Varje dag träffar vi människor som är mitt uppe i köp eller försäljning av bostadsrätter och vi är vana att hantera och lösa alla de situationer som kan dyka upp i samband med det. Du kan luta dig mot oss i alla lägen!

Kungsholmen - En underbar del av Stockholms innerstad

Här finns allt det bästa med Stockholm! Kungsholmen sprudlar av liv. Detta är en stadsdel som vi verkligen känner för och tycker om! Längs gatorna trängs caféer, restauranger och butiker. Stadsdelen Kungsholmen erbjuder storstadspuls på riktigt.

De många vackra och äldre husen sänker karaktär och skönhet åt klassiska gator. På ön Kungsholmen finns hus från många olika epoker, här finns sekelskiftesvåningar, funkishus och helt nybyggda fastigheter. Om du känner för att njuta av naturen har du Rålambshovsparken alldeles inpå knuten. Kungsholmen erbjuder ett av Stockholms absolut bästa läge. Skulle du mot förmodan vilja ta dig någon annanstans i stan så är resten av city på cykelavstånd.

Vart du än är ute efter för bostad på Kungsholmen så lovar vi att göra vårt yttersta för att du skall hitta ditt drömhem!

Engagerade och erfarna mäklare för din bostadsaffär!