Sälja bostad Kungsholmen – lägenhet, bostadsrätt

Dags att sälja din bostad på Kungsholmen?

Om du funderar på att sälja din bostad hjälper vi dig gärna att hitta rätt köpare. Vi har ett stort kontaktnät och kan erbjuda unik kunskap och ett brinnande engagemang när det kommer till bostadsaffärer. Hos oss kan du räkna med fullt fokus från värdering och tills dess att nycklarna är i handen på den nya ägaren.

Du kan känna dig trygg med att vi är noggranna i vår kommunikation och informerar dig löpande under hela processen. Vi guidar dig genom försäljningen och skräddarsyr bostadsaffären efter dina behov och önskningar.

Kontakta oss för att boka en fri värdering!


"Anita var magisk, tredje lägenheten jag har sålt och helt klart bästa mäklaren jag har haft. Hon slog rekord i föreningen och var fantastisk på att kommunicera och ge råd. Man kände sig lugn och omhändertagen. Hon såg till att jag med två små barn inte behövde göra så mkt, utan hon tog hand om allt! Hon anpassar allt till dig! Inget löpande band taktik här:)" / Säljare på Igeldammsgatan 22A på Kungsholmen

Presentera din bostadsrätt

För att få en bra uppslutning på visningarna är marknadsföring av bostadsannonsen viktigt. De fotografer vi rekommenderar kan fånga den unika helhetskänslan som din bostad har på bild. Vi samarbetar med duktiga hantverkare och homestagekonsluter som kommer få din bostad att bli inbjudande och tilldragande för en stor publik. Vi sammanställer en informativ och säljande text om din bostad med de fakta som vi fått från dig och bostadsrättsföreningen. Med de fina bilderna och den färdiga texten sätter vi ihop en annons som är illustrerande, ärlig och lockande.

Önskar du en mer diskret försäljning går även det att ordna. Vanligtvis annonserar vi på Hemnet, Boolia och HittaHem men vi kan också enbart gå via vårt kontaktnät och spekulantregister. Hur du än väljer att gå tillväga kan du lita på att vi är noggranna och engagerade i alla våra möten med möjliga köpare.

mäklare kungsholmen sälja bostad

Visning med det lilla extra

När vi visar bostäder erbjuder vi inte bara närvaro och fakta. Våra mäklare säljer in lägenheten och hittar de köpare som kan komma att trivas i bostaden. Att kunna se de spekulanter som är där och möta deras funderingar och behov är viktigt för att motivera ett bostadsköp. Vi är flexibla och tillmötesgående på så sätt att vi värnar om att de som är intresserade skall få tillfälle att se lägenheten och tillgång till relevant information.

När visningsperioden är avslutad så hör vi av oss till de som visat ett intresse för bostaden inför en eventuell budgivning. Medan budgivningen pågår underrättar vi kontinuerligt alla parter om hur den utvecklar sig. Vi tillämpar vi öppen budgivning och dokumenterar alla bud.

Ta farväl av din gamla lägenhet

Säljaren, det vill säga du, väljer själv vem som får köpa bostaden. Vanligtvis är det den som kommer med högsta budet. Både köpare och säljare kan dra sig ur bostadsaffären fram till att köpeavtalet är påskrivet. Vi sköter allt det juridiska och tar fram avtal och annat som kan behövas. I god tid innan tillträdesdagen skickar vi alla papper angående bostadsköpet till köpare och säljare. Överlämnandet av nycklar sker vanligtvis på köparens bank eller på vårt kontor. Sedan är det bara att önska båda parter lycka till!

En stor affär att sälja sin bostadsrätt på Kungsholmen

Vi förstår att det kan vara många känslosamt att sälja sin bostad. Många gånger föranleds flytten av en ändring i livssituationen, som ett nytt arbete eller tillökning i familjen. Ni kan känna er trygga med att vi kommer stötta och vara med er under hela tiden. Vi sköter det juridiska och förklarar för er vad som händer och vad ni kan vänta er så att ni kan fokusera på att ta hand er familj, era arbeten och ert liv.

Sälj din bostad med vår hjälp!